Konzerváló fogászat

A Hillside Dental klinikán elsődleges célunk az eredeti, saját fog megőrzése. Konzerváló fogászati kezeléseinknek köszönhetően a sokszor menthetetlennek gondolt, lyukas, szuvas, törött vagy éppen sérült fog is megmenthető.

Szakorvosaink a legkorszerűbb alapanyagokkal és berendezésekkel mindent megtesznek azért, hogy a foghúzást elkerülve újra felépítsék vagy helyrehozzák a problémás fogat.

A magas minőségű fogászati anyagokkal történő fogtömés, a gyökérkezelés vagy a hiányzó fogak pótlása a Hillside Dental klinika mindennapi fogászati rutinjának része. A kezelések a lehető legrövidebb idő alatt, fájdalommentesen zajlanak. Az eredménnyel pedig garantáltan elégedett lesz.

Amennyiben a foghúzás semmilyen módon nem kerülhető el, a Hillside Dental klinikán akkor is biztonságban érezheti magát. A beavatkozást fájdalommentesen, kérésre akár éber szedációban is elvégezzük, hogy Ön pozitív tapasztalásként élhesse meg.

Konzerváló Fogászati kezelések a gödöllői Hillside Dental Klinikán

Esztétikus fogtömés

Esztétikus fogtömés

Esztétikus és biztonságos, az eredetivel árnyalatban, formában tökéletesen megegyező kompozit fogtömések.

Fogpótlások

Fogpótlások

Szép, kényelmes és tartós rögzített vagy kivehető fogpótlások a magabiztos és hibátlan mosolyért.

Gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Akár évtizedekkel meghosszabbított élettartam, akár a menthetetlennek gondolt fogak esetében is.

Foghúzás

Foghúzás

Gyors, fájdalommentes foghúzás tapasztalt fogszakorvosokkal és szájsebészekkel, ha nem marad más lehetőség a saját fog megmentésére.

Kérjen időpontot
INGYENES fogászati kontrollvizsgálatra!