Camlog implantátum

A fogimplantátum minden kétséget kizáróan a legtermészetesebb megoldás a hiányzó fogak pótlására. Nagy előnye, hogy a szomszédos fogak csiszolása nélkül, tartós, élethosszig tartó megoldást jelent, és megjelenésben és a funkcióban is a legteljesebb megoldást adja. A Hillside Dental Klinikán tapasztalataink szerint a fogimplantátumok 97-98% sikeres, a beavatkozás fájdalommentes és akár éber szedációban is kérhető.

A Camlog implantátum segítségével

N

Természetes hatású fogpótlást készítünk Önnek

N

A szomszédos fogak nem kerülnek veszélybe

N

Stabil és élethosszig tartó megoldást kap

N

Újra magabiztosan mosolyoghat

N

Nem kell tartania az aprómagvas gyümölcsök fogyasztásától

Camlog – professzionális fogimplantátumok

A Hillside Dental Klinikán a világon az egyik legmegbízhatóbb márka, a Camlog implantátumait használjuk. A kiforrott technológiával, óriási tapasztalattal készített implantátumok praxisunkban még soha nem okoztak problémát. A három egymásba csavarozott, orvosi titánból készült, magas tisztaságú implantátumok kényelmesek, esztétikusak.

A Camlog implantátum ideális megoldás egyetlen fog, rövidebb híd vagy akár egy teljes fogsor pótlására. Önnek is ajánljuk, ha tartós, természetes hatású megoldást keres hiányzó foga pótlására.

A kezelés menete

A fogimplantátumok készítése minden esetben előzetes fogorvosi vizsgálatot igényel. Szakorvosunk megvizsgálja a fogakat és a hiányzó fog területét. Röntgenfelvétel alapján elemezni, hogy a foghiány pótlása implantátummal elvégezhető-e, szükség lesz-e csontpótlásra vagy foghúzásra. Utóbbiak esetén a kezelés hossza kb. 6-8 héttel nő. A vizsgálat alapján készítjük el az implantálás pontos lépéseit, költségeit is tartalmazó kezelési tervet.

Camlog implantátum
Camlog implantátum

Ha minden rendelkezésre áll az implantátum elkészítéséhez, a fogszakorvos mintát vesz a fogakról és érzésteleníti a fog helyét. Apró sebet metsz az ínyen és egy speciális fúróval kifúrja a csavar helyét. Ha a helyére került a csavar, bevarrja a helyét. A következő 4-6 hónapban a titán csavar összenő a csontszövettel, ezzel biztosít stabil alapot a fogpótlásnak. Ez idő alatta a csavar nem terhelhető, ezért egy ún. ideiglenes fogpótlást készítünk, így a gyógyulás alatt sem marad fog nélkül.

A gyógyulást követően a fogszakorvos feltárja a csavart, becsavarozza a műcsonkot, a 2-3 napos gyógyulási idő alatt elkészül a végleges fogpótlás, így az is a helyére kerül. 

Igény esetén a beavatkozást mélyaltatásban is végezzük, ez persze speciális orvosi vizsgálatokat is igényel. Az altatásban végzett implantálás különösen jó választás lehet, ha Ön túlságosan fél a beavatkozástól.

Camlog implantátum

5 év garancia

A Camlog implantátumok beültetését saját, jól felszerelt kezelőnkben és műtőnkben, kiugróan jó minőségű alapanyagok felhasználásával, a legnagyobb gondossággal készítjük. Az implantálást kizárólag tapasztalt és képzett szakorvosaink végzik. Az általuk elvégzett munkákra bátran vállalunk 5 év teljes körű garanciát.

A gyönyörű, egészséges mosoly nem álom többé,
kérjen időpontot INGYENES első vizsgálatra!