All-on-4 és All-on-6 fogimplantátumok

Az All-on-4 és All-on-6 implantálási technológia új és innovatív megoldás az alsó és/vagy felső teljes fogsor implantálására. A forradalmi módszer nagy előnye, hogy csontpótlás nélkül, kevesebb fájdalommal, bámulatosan rövid idő alatt készíthető el az új fogsor. A páciens pedig már az első kezelésről is ideiglenes fogpótlással távozhat, egyetlen napot sem kell fogak nélkül töltenie.

Az All-on-4 és All-on-6 speciális implantátum segítségével

N

Akár 3-4 hónap alatt végleges fogsora lehet

N

A teljes alsó és/vagy felső fogsor pótolható

N

Az eredeti fogakra megszólalásig hasonlító, természetes hatású fogsora lehet

N

Stabil, élethosszig tartó megoldást kap

N

Nincs szükség csontpótlásra, így a kezelés gyorsabb és olcsóbb

N

Akár 1-3 hónap alatt elkészülhet a végleges implantátuma

N

Visszanyerheti önbizalmát, újra bátra nevethet és gond nélkül étkezhet

Élethosszig tartó implantátum akár 3 hónap alatt, csontpótlás nélkül

Az All-on-4, ill. All-on-6 implantátumokat kifejezetten az alsó és/vagy felső fogsor pótlására fejlesztették ki. Az újszerű beültetési technikával csontpótlás nélkül, rövidebb műtéttel, kisebb fájdalommal végezhető el a beavatkozás. Az implantátum azonnal terhelhető, így az ideiglenes fogpótlással már akár aznap önfeledten nevethet.

A speciális implantátumokat fogsoronként 4 vagy 6 helyre ültetjük be, ezek biztosítanak stabil és tartós alapot a fogpótlásnak. Ezzel a gyors és biztonságos módszerrel az implantátum az idős, fogínysorvadásban szenvedő páciensek számára is beültethető.

Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik számára életkoruk vagy egészségi állapotuk miatt nem ajánlatott a hagyományos fogimplantátumok beültetése. Jó választás akkor is, ha szeretnénk elkerülni a hosszadalmas csontpótlást, rövid idő alatt szeretnének tartós, természetes hatású fogsort készíttetni vagy egyszerűen nem szeretnénk kivehető fogpótlást.

A kezelés menete

A beavatkozás minden esetben egy ingyenes, fogászati kontrollvizsgálattal kezdődik. Az implantáló fogorvos megvizsgálja, hogy az Ön esetében alkalmazható-e az All-on-4 technika, majd CT felvételt készít. A tapasztaltak alapján összeállítja a kezelési tervet, benne a szükséges beavatkozásokkal, anyagokkal, a várható költségekkel és eredményekkel.

All-on-4 és All-on-6 fogimplantátumok
All-on-4 és All-on-6 fogimplantátumok

A kezelés napján mintát veszünk a fogsorról. A fogínyt érzéstelenítjük, majd az alsó fogínybe speciális irányba 4 és/vagy a felsőbe 6 implantátumot ültetünk. Ezek biztosítják a körhíd alapját. Az így beültetett implantátum azonnal terhelhető, azokra 24 órán belül ideiglenes fogsort készítünk. Az ideiglenes fogsor esztétikus, tökéletesen ellátja a funkcióját, így Ön egyetlen napra sem marad fogak nélkül.

A teljes gyógyulási idő 3-4 hónap, ezt követően illeszti a helyére a fogorvosunk a végleges körhidat.

5 év garancia

Az All-on-4 implantátumokhoz a kiváló minőségű Camlog márka termékeit, a Camfour implantátumokat használjuk. A kezeléseket korszerűen felszerelt, modern műtőkben, kiváló fogszakorvosok végzik. Az elkészült implantátumokra így bátran vállalunk 5 év teljes körű garanciát.

Gyönyörű fogakra, gondtalan étkezésekre és hatalmas nevetésekre vágyik?

Kérjen időpontot INGYENES vizsgálatra,
szakorvosaink megtalálják az Önnek ideális megoldást!