Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum

Az antiallergén Ceralog kerámia fogimplantátumok kifejezetten allergiára hajlamos páciensek részére fejlesztett fogpótlások. A teljesen antiallergén implantátumok, magas biokompatibilitású, cirkónium-dioxidból készülnek. A legérzékenyebb páciensek esetében is biztonságosan, sikeresen alkalmazhatók.

Az antiallergén Ceralog kerámia implantátumokkal

N

Az orvosi titánra allergiás páciensek számára is tartós és esztétikus fogpótlás készíthető

N

A beavatkozás közben és után sem léphet fel allergiás reakció

N

Természetes hatású, elefántcsontszínű fogpótlások készíthetők

N

Az allergiások számára is elérhetővé válik az élethosszig tartó, stabil fogsor

N

A hiányzó fog a szomszédos fogak csiszolása nélkül pótolható

N

Egyetlen fog vagy akár 2-3 implantátumra épített híd is kivitelezhető

N

Igény esetén teljes alsó és/vagy felső fogsor is pótolható

N

Kényelmes, biztonságos és gyönyörű fogsora lehet

N

Újra bátran mosolyoghat és bármit ehet

Ceralog kerámia implantátumok allergiára hajlamos pácienseknek

A Ceralog antiallergén kerámia fogimplantátum tartós, természetes hatású és tökéletesen antiallergén fogimplantátum, amellyel egyetlen fog, 2-3 fog összekapcsolásával híd, vagy akár a teljes alsó és/vagy felső fogsor pótlása is megoldható.

A Ceralog antiallergén kerámia fogimplantátum ideális választás az érzékeny páciensek számára, akik még a magas tisztaságú orvosi titánra is allergiások, de modern, élethosszig tartó és a természetes hatású fogpótlást szeretnének.

A kezelés menete

A Ceralog kerámia fogimplantátumok készítése előtt szakorvosunk egy ingyenes fogászati kontrollvizsgálat keretében vizsgálja meg a fogakat. A foghiányról röntgenfelvételt készítünk, így a szabad szemmel nem látható részek is feltérképezhetők, ill. a képek alapján dönthető el, hogy szükség van-e csontpótlásra. Ezek alapján kezelési tervet készítünk, amely részletesen tartalmazza a szükséges beavatkozások lépéseit, árát is. Ha csontpótlásra vagy foghúzásra is szükség van, az a kezelés idejét kb. 6-8 héttel növeli meg.

Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum
Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum

A kezelés első lépéseként az implantációt végző szájsebész érzésteleníti a hiányzó fog területét. Ezt követően lefejti az ínyt, majd egy speciális fúróval kifúrja a csont helyét. A csavar beillesztése után bevarrja a sebet.

A gyógyulási idő kb. 3-4 hónap. Ez idő alatt a csavar összenő a környező szövetekkel. Ez biztosítja a fogpótlás stabil, élethosszig tartó alapját. A gyógyulási idő alatt a csavar nem terhelhető. Az ideiglenes fogpótlásnak köszönhetően azonban ez idő alatt sem marad fog nélkül.

A kezelés éber szedációban, azaz altatásban is végezhető, ez azonban előzetes egyeztetést és további orvosi vizsgálatot igényel. Ideális választás azonban, ha Ön túlságosan fél a beavatkozástól.

 A gyógyulási időt követően a fogszakorvos ellenőrzi a csavar helyzetét, majd mintát vesz a végleges fogpótlás elkészítéséhez. Ez néhány nap alatt elkészül, így az ideiglenes fogpótlás véglegesre cserélhető.

Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum

5 év garancia

Az antiallergén kerámia fogimplantátumokhoz a kiváló minőségű Camlog márka termékeit használjuk. A kezeléseket, modern, korszerű fogászati berendezésekkel felszerelt klinikánkon, saját műtőinkben, tapasztalt szakorvosaink végzik. Az elkészült implantátumokra 5 év teljes körű garanciát vállalunk.

Kérjen időpontot INGYENES fogászati kontrollvizsgálatra!