Implantológia

Egészségügyi, esztétikai és lelki problémákat is okozhat egy tartósan hiányzó fog. A hangképzési és táplálkozási nehézségek, a megjelenésben történő változás és az emiatt csökkenő önbizalom rövid idő alatt megkeserítheti a mindennapokat. A fogsor elmozdulása, vagy éppen a szemben lévő fog előretörése pedig komoly és drága beavatkozásokhoz vezethet.

A fogorvosok ezért egyetértenek: a hiányzó fogat max. fél éven belül pótolni kell.

A hiányzó fogak pótlásának legkorszerűbb és az eredeti foghoz leginkább hasonlító módja a fogimplantátum beültetése. A modern technikáknak, kiváló anyagoknak és innovatív megoldásoknak köszönhetően a mai fogimplantátumok már biztonságosak és tartósak. Alkalmazásukkal az eredeti foghoz színben, funkcióban és érzetben is maximálisan hasonlító fogpótlás készíthető.

A Hillside Dental Klinikán a fogimplantálást szakképzett implantáló szakorvos végzi. A beavatkozás fájdalommentes és igény esetén akár éber szedációban is kérhető. Max. 24 órán belül pedig ideiglenes fogpótlást biztosítunk Önnek.

A Hillside Dental Klinikán az implantálást a csúcsminőségű Camlog implantátumokkal végezzük. Tapasztalatunk szerint a Camlog implantátumokkal készített beültetések 97-98%-a sikeres, a kezelés pedig teljes mértékben személyre szabható.

Camlog implantátumok Önnek

személyre szabott megoldások

Camlog implantátumok

Kimagasló minőségű, modern orvosi titánból készülő implantátumok egyetlen fog vagy akár a teljes fogsor pótlására.

Ceralog, antiallergén kerámia implantátumok

Antiallergén, cirkónium-dioxidból készülő, kerámia implantátumok a legérzékenyebb pácienseknek egy fog vagy akár a teljes fogsor pótlására.

All-on-4, All-on-6 implantátum

Gyorsabb, egyszerűbb implantálási technika a teljes alsó és/vagy felső fogsor pótlására, csontpótlás nélkül, kevesebb fájdalommal, azonnali, fix, ideiglenes fogsorral.

Sablonos implantáció

3D tervezés alapján, vezetett sablon segítségével végzett implantálási technika vágás nélkül, kevesebb varrással, kevesebb fájdalommal, gyorsabb gyógyulási idővel.

Professzionális Camlog implantátumok

a Hillside Dental Klinikán!