Fogfehérítés

A sárgás, barnás fogelszíneződések mindennapi életmódunk, a színező hatású ételek és italok fogyasztása miatt alakul ki. Nem kell azonban lemondani a kedvenc fogásokról. Az olyan modern és professzionális fogfehérítő eljárásokkal, mint a Philips Zoom! Advanced Power© fogfehérítő rendszer a fogfelszín újra láthatóan világosabb lehet.

A Hillside Dental gödöllői klinikáján ezt nap mint nap tapasztaljuk. A népszerű Philips Zoom! Advanced Power© fogfehérítő rendszerrel akár 8-10 árnyalattal világosabb fogsor érhető el.

A professzionális fogászati fogfehérítő eljárásokkal

N

Akár 30%-kal fehérebbek lehetnek a fogai

N

Fájdalommentesen, gyorsan szabadulhat meg az elszíneződésektől

N

Mosolya szebb, megjelenése fiatalosabb lehet

N

Tartós, azonnali eredményre számíthat

N

Fogai újra fehérebbek lesznek

N

Önbizalma megnő, magabiztosabbnak érezheti magát

Láthatóan fehérebb fogsor 1 óra alatt

Philips Zoom! Advanced Power© fogfehérítő eljárás ideális módszer az elszíneződött, sárgás fogak világosítására. Már egyetlen kezelés alkalmával is láthatóan világosítja a táplálkozás, életmód, gyógyszerek vagy dohányzás miatt elsárgult fogakat.

A kezeléseket képzett és tapasztalt dentálhigiénikus végzi. Mindkét kezelés garantáltan biztonságos, nem okoz károsodást sem a fogszövetben, sem az ínyben.

A fogfehérítő kezelések nem alkalmazhatók 16 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt.

A fogfehérítés menete

A fogfehérítő kezelést megelőző konzultáción a dentálhigiénikus megállapítja az elszíneződés okát. Majd elvégzi a fogfehérítés előtt kötelező dentálhigiéniai kezelést. Eltávolítja a fogkefével már nem mozdítható fogkövet, lerakódásokat és elszíneződéseket.

A fogfehérítő eljárás kezdetén a dentálhigiénikus lefedi az ínyt, majd felkeni a Philips Zoom! Advanced Power© kezeléshez kifejlesztett gélt. Ezt követően a rendszerhez tartozó UV lámpával világítja meg azt, majd az eljárást 2-3 alkalommal megismétli. 

Fogfehérítés
Fogfehérítés

A kezelés hatására a fogak akár 8-10 árnyalattal is világosabbak lesznek a kiindulási árnyalathoz képest.

A kezelés végén a dentálhigiénikus elmondja azokat a fogápolási tudnivalókat, amelyekkel a világosabb árnyalat hosszú távon is fenntartható.

A fogfehérítő eljárás fájdalommentes, de egyéni érzékenység előfordulhat. A kezelés időtartalma kb. 1 óra. Az időpontegyeztetés alkalmával kollégáink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő fogfehérítő eljárást.

Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Nyerje vissza ragyogó fehér fogsorát a Hillside Dental Klinikán!

Kérjen időpontot fogfehérítő eljárásra!