Invisalign fogszabályozás

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó megjelenése óta végre nem állhat akadály a szabályos, egészséges fogsor útjába. Az új, innovatív fogszabályozási technikával azok is a fogszabályozót választják, akik eddig idegenkedtek tőle.

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozóval világszerte több millió ember élete változhatott meg. A külvilág felé szinte láthatatlan készülék sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fogszabályozók, hatékonysága azonban már néhány hét után is látványos.

Az Invisalign fogszabályozóval ugyanolyan kényelmesen lehet étkezni, beszélgetni, nevetni, mint a fogszabályozás előtt. Könnyen megszokható, kényelmes, láthatatlan, mintha ott sem lenne.

Az Invisalign fogszabályozóval

N

A külvilág számára láthatatlanul alakítható a szabálytalan fogsor

N

Nem okoz gondot az étkezés

N

Kényelmesen, komfortosan lehet egyenesebb a fogsora

N

A fogszabályozás alatt végig megőrizheti magabiztosságát

N

Újra önfeledten nevethet, beszélgethet

N

Hatékonyan előzhető meg a fogszuvasodás kialakulása

N

Rövidebb idő alatt lehet esztétikus, egészséges fogsora

N

Fogai egészségesebbek maradnak

Invisalign fogszabályozás kompromisszumok nélkül

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozót azoknak ajánljuk, akik felnőttként döntenek a fogszabályozás mellett, mert egészségesebb, szabályos fogsort szeretnének, de nem akarják, hogy a környezetük is észrevegye a fogszabályozó viselését.

Az Invisalign fogszabályozás menete

Az első, személyes konzultációt és fogászati vizsgálatot követően a fogszabályozó szakorvos mintát vesz a fogsorról és elkészíti a kezelési tervet, ami a fogszabályozás várható eredményét is bemutatja.

Ezt követően elkészítjük az személyre szabott, a fogsorhoz illeszkedő fogszabályozót, amelyet a következő 2 hétben min. 20-22 órában viselni kell.

Invisalign fogszabályozás
Invisalign fogszabályozás

Indokolt esetben (pl. evés, ivás, fogmosás idejére) a fogszabályozó kivehető, de az elvárt eredmény érdekében ezt mindenképpen ajánlott betartani. 2 hét után a fogak elmozdulása miatt új készüléket készítünk. A kezelés időtartama és a szükséges készülékek száma a fogak kiindulási helyzetétől, a deformitás bonyolultságától függően kb. 9-18 hónap.

Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Nyerje vissza magabiztos mosolyát a láthatatlan Invisalign fogszabályozóval!

Kérjen időpontot INGYENES* fogászati vizsgálatra!

* Kivéve a fogszabályozás! Kérjen ajánlatot kollégánktól.