Esztétikai fogászat

A fehéren csillogó, egészséges fogsor az igényes megjelenés elengedhetetlen része. A fogszuvasodás azonban nem válogat, a leggondosabb fogápolás mellett is felbukkanhat. Az esztétikai fogászati kezelésekkel a fogromlás megelőzhető, az időben felismert problémák mielőbbi kezelése pedig más, fájdalmas fogbetegségek kialakulása is megakadályozható.

A Hillside Dental gödöllői klinikáján dentálhigiéniai kezeléssel, fogkőeltávolítással és modern, biztonságos fogfehérítő eljárásokkal segítünk visszanyerni ragyogó mosolyát.

A gyors, fájdalommentes kezeléseinkkel és a fogszakorvos tanácsait betartva az eredmény tartós és hosszú távon is fenntartható. Ajánlott ezért évente 1-2 alkalommal ellenőriztetni fogai általános állapotát a Hillside Dental Klinikán.

Jöjjön el évente 2x klinikánkra ingyenes fogászati kontrollvizsgálatra! 

A kontrollvizsgálat alkalmával javasoljuk elvégeztetni az éves dentálhigiéniai kezelést és a fogkőeltávolítást is. A kezeléssel gyorsan és fájdalommentesen tüntetjük el a fogszuvasodást okozó plakkokat és a fogkőlerakódást is. Így fogai azonnal fényesebbek, láthatóan világosabbak és érezhetően higiénikusabbak lesznek.

A mindennapi életmód, a táplálkozás, a színező ételek és italok hatására elszíneződött fogak fehérítésére jelenleg a legkorszerűbb megoldás a Philips Zoom fogfehérítés, amellyel akár 30%-kal világosítható a fogak árnyalata. A Hillside Dental Klinikán már ez a forradalmi fogfehérítő eljárás is elérhető.

Esztétikai Fogászati kezelések a Hillside Dental Klinikán

Dentálhigiéniai kezelés és fogkőeltávolítás

Dentálhigiéniai kezelés és fogkőeltávolítás

1 órás kezelés a fényesebb, világosabb és egészségesebb fogakért, ill. a fogszuvasodás és a fogbetegségek megelőzéséért.

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Akár 30%-kal világosabb fogak egyetlen kezelés alatt a Hillside Dental Klinika esztétikai fogászatán.

Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Kérjen időpontot
INGYENES első fogászati kontrollvizsgálatra!