SMART Guide vezetett, sablonos implantáció

ÚJDONSÁG!

A Hillside Dental Klinikán is elérhető a fogpótlások csúcsa, a SMART Guide vezetett, sablonos implantátum.

A SMART Guide implantátumok készítése különleges CT és 3D technológiával digitálisan tervezett és vezetett sablon alapján történik. A professzionális fogászati technológiának köszönhetően gyorsabban, kevesebb fájdalommal és gyorsabb gyógyulási idővel lehet újra egységes fogsora.

Az új, SMART Guide vezetett, sablonos implantációval

N

Tökéletes, 100%-ban pontos implantátuma lehet

N

A kezelés gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár

N

Rövidebb gyógyulási idővel számolhat

N

A legmodernebb fogászati technológiával készítjük fogpótlását

N

Speciális sablon alapján, tűpontosan jelölhető ki az implantátuma helye

N

Implantátuma garantáltan 100% pontossággal kerül a helyére

N

Minimálisra csökkenthető a műtéti kockázat

N

Újra egységes fogsora lehet és akadály nélkül nevezhet

Tűpontos implantátum Önnek a SMART Guide sablonos technológiával

A SMART Guide sablon alapján készített implantálás során különleges CT-vel és 3D technológiával tervezzük meg az implantátum helyét, a fúrás szögét és mélységét. Ennek köszönhetően az implantátum tökéletesen személyre szabottan, 100% pontossággal, az implantátum helyének sajátosságait maximálisan figyelembe véve kerül a helyére. A digitális tervezésnek és a vezetett sablonnal köszönhetően a beavatkozás gyorsabban, kevesebb vágással elvégezhető. A tűpontosan fúrt lyukak kevésbé fájdalmasak, gyorsabb a gyógyulási idő és a műtéti kockázat is minimalizálható.

A SMART Guide sablonnal vezetett megoldást Önnek ajánljuk, ha tart az implantáció kockázataitól, garantáltan tűpontosan kivitelezett fogpótlást szeretne, amelynek helyét pontosan az Ön állkapcsa adottságait figyelembe véve terveztek meg.

SMART Guide implantátum – fogászati csúcstechnológia a Hillside Dental Klinikán

A Hillside Dental Klinikán a SMART Guide technológiával tervezett, sablonos implantációkat Dr. med. Barrak I. Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos végzi. Szakorvosunk Németországban végezte MSc tanulmányait, ahol tudományos munkájának részeként munkatársaival részt vett a SMART Guide technológia gyakorlati alkalmazásában és a speciális sablon használatára vonatkozó protokoll kidolgozásában.

Dr. med. Barrak I. Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

Dr. med. Barrak I. Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

A SMART Guide implantáció a Hillside Dental egyik LEGNÉPSZERŰBB kezelése, válassza Ön is a tűpontos, gyors és kevésbé fájdalmas, professzionális implantátumokat!

A kezelés menete

A SMART Guide digitálisan tervezett és sablonnal vezetett implantáció előzetes fogászati kontrollvizsgálathoz kötött. Az implantációt végző szakorvos megvizsgálja a hiányzó fog területét, majd röntgenfelvételt készít a nem látható részek feltérképezéséhez. Ezek alapján dönthető el, hogy a beavatkozás elvégezhető-e, illetve szükség lesz-e csontpótlásra vagy foghúzásra. Az adatok alapján pontos kezelési tervet készítünk, amely a beavatkozás pontos lépeseit és árát is tartalmazza. Amennyiben csontpótlásra és/vagy foghúzásra is szükség van, a kezelés időtartama a gyógyulási idő miatt várhatóan 6-8 héttel hosszabb lesz.

SMART Guide vezetett, sablonos implantáció
SMART Guide vezetett, sablonos implantáció

Ha minden feltétel adott, a fogszakorvos mintát vesz a fogakról, amelyet elküld a SMART Guide laborjába, ahol maxillofacial sebész számítógép segítségével elkészíti az implantátum 3D tervét. Ez pontosan mutatja az implantátum helyét, méretét, vastagságát, elhelyezkedését. A terv alapján elkészítik az egyedi, személyre szabott sablont a páciens számára.

A vezetett sablonnal köszönhetően nincs szükség vágásra. Érzéstelenítést követően az implantációt végző szakorvos a sablon által megjelölt helyre apró lyukat fúr, ebbe kerül a csavar. A kisebb beavatkozás miatt kisebb lesz a varrás és a fájdalom, és gyorsabb a gyógyulás.

Igény esetén a beavatkozás előzetes orvosi egyeztetést követően mélyaltatásban is végezhető, ez ideális választás azoknak, akik nagyon félnek a kezeléstől.

4-6 hónap alatt a csavar összenő a környező szövetekkel, ami stabil alap lesz az implantátum számára. A gyógyulási idő alatt a csavar nem terhelhető, ezért ideiglenes fogpótlást készítünk, hogy a páciens ne maradjon fogak nélkül ez idő alatt sem.

A gyógyulási időt követően a fogszakorvos feltárja a csavart, becsavarozza a műcsonkot, 2-3 nap gyógyulási idő után pedig a végleges fogpótlás is a helyére kerülhet.

SMART Guide vezetett, sablonos implantáció

5 év teljes körű garancia

A SMART Guide sablonos implantációval minimalizálható az implantáció kockázata. A professzionális technológia mellett tapasztalt szakorvosok, a kiemelkedő minőségű Camlog márka termékeivel végzik a beavatkozást. Így biztos lehet benne, hogy hibátlan, magas minőségű implantátum kerül hiányzó foga helyére. A Hillside Dental klinikán készített implantátumokra 5 év teljes körű garanciát is vállalunk.

Nyerje vissza gyönyörű és tökéletes fogsorát,
kérjen időpontot INGYENES, első vizsgálatra és konzultációra!