Gyermekfogászat

Az első fogorvosi élmény meghatározó egy kisgyerek számára. Az új szituáció, a fehér köpenyes fogorvos és a szülőkön érzett szorongás is közrejátszhat abban, hogy a kicsik sokszor félve lépnek a fogorvosi rendelőbe.

A kellemes, biztonságos légkör, a vidám hangulatú vizsgálat és kis meglepetésajándék azonban pillanatok alatt elfeledteti a félelmet. Így a Hillside Dental Klinikán az első fogorvosi kontrollvizsgálat gyorsan, fájdalommentesen és könnyek nélkül elvégezhető.

Fontos lépés a gyermekfogászaton szerzett élmény egy kisgyerek életében. A fogaink hosszú távú egészsége érdekében ugyanis érdemes évente 2x fogorvosi kontrollvizsgálaton részt venni. A rossz tapasztalásból kialakuló félelem miatt pedig akár évekre kimaradhat az ajánlott kontrollvizsgálat. Ami hosszú távon komoly és fájdalmas fogbetegségek kialakulásához is vezethet.

A Hillside Dental Klinikán arra törekszünk, hogy a kis páciensek megbízható partnerre találjanak szakembereinkben, így évről évre bátran, vidáman és magabiztosan érkezhessenek az aktuális kontrollvizsgálatokra. Ezzel gyerekkoruk egyik meghatározó élményét és fogaik hosszú távú egészségét is nyerhetik.

A Hillside Dental gyermekfogászaton nem kell félni, mert

N

Kedves türelmes fogorvosokkal találkoznak a gyerekek

N

Kezelés közben folyamatosan meséljük nekik, mi történik éppen

N

A vizsgálat végén hasznos tanácsokkal látjuk el őket

N

Fájdalom- és félelemmentes kezelésen vehetnek részt

N

Vidáman, jó élményekkel térhetnek haza a gyerekek

Hillside Dental gyermekfogászat, ahol öröm a fogászati vizsgálat

A Hillside Dental Klinikán modern környezetben, mosolygós és barátságos doktor nénik végzik a gyerekek vizsgálatát. A kicsik végig biztonságban érezhetik magukat. A doktor néni folyamatosan meséli, hogy mi történik. A kezelés végén pedig közösen, a tükörben is megnézik, milyen szépek a gyerek fogai, átbeszélik, mire kell figyelni fogmosáskor, táplálkozáskor.

A kezelés menete

A Hillside Dental Klinikán a kicsikkel türelmes, gyerekek kezelésében is tapasztalt fogorvos foglalkozik. Bevett gyakorlat, hogy a vizsgálat egésze alatt folyamatosan beszélünk arról, hogy mi történik, természetesen az életkoruknak megfelelő szinten. Beszélgetünk a fogápolásról, a veszélyekről, a helyes fogmosási technikáról és természetesen egy kisgyermek sem távozhat üres kézzel.

Gyermekfogászat
Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Vidám, fájdalom- és félelemmentes gyermekfogászatot keres Gödöllőn gyermeke számára?

Kérjen időpontot a Hillside Dental Klinikára!